Az a bizonyos Pax csoda

Avagy Ikea-függők

Megrendeltük álmaink szekrényét. Saját magunk összeállított Pax csodát. Pár napja hadiállapotok uralkodnak a lakásban. Ruháink zsákba, mindent a legkisebb helyre zsúfolva, hogy a szerelők tudjanak dolgozni, amikor eljön az idő. El is jött, már javában szerelik álmaink gardrób szekrényét. Inkább szerelést kértünk az Ikeától, nehogy elrontsuk, de türelmünk se nagyon lett volna. Kisebb szekrényeket, bútorokat mi rakjuk össze, de ehhez a monstrumhoz szakember kellett.

3 méter széles és 2 méter 36 cm magas kolosszális szekrényben akasztóktól, fiókokig, polcokon át a cipő- és vasalótárolóig minden megtalálható. Már egy ideje vágytunk erre, vagyis pontosabban szükségét éreztük egy ilyen nagy szekrénynek, mert alig fértünk el. A szobánk egyszerre szolgál hálószobának, nappalinak, gardróbnak, dolgozószobának. Ezért döntöttünk emellett.

Mind a házhozszállító fiatalember, mind a szerelőcsapat nagyon kedves, vidám társaság volt. Ha nekünk kellett volna összerakni, akkor szerintem napokig raktuk volna, értetlenül állva a szerelési útmutató fölött. Látva a szerelőcsapatot, nagyon rutinosan végzik dolgukat. Ki tudja egy nap hány szekrényt raknak így össze?! Minden elismerésem nekik. Mindenkinek ajánlom, ha nem akar pepecselni az összerakással, hogy kérjen szakembert, megéri! :)

Ikea-függők vagyunk, nem is kérdés. Lassan mindenünk onnan van. Ha esős időben kimozdulni van kedvünk, tuti odamegyünk és játszunk, beleképzeljük életünket a berendezett lakásokban és nagyon jól szoktunk szórakozni. 

Próbáljátok ki ti is! :)